2011-10-25

Denna dag är jag verkligen inte glad. På lördag är det dags för festen och korsetten har fortfarande inte kommit. Jag är så jävla sur så jag tror att jag går i taket. VAR FAN ÄR DEN NÅGONSTANS!!!??? Har skrivit och frågat om hon har ett tracking nummer men har ej fått svar. Hur länge ska man behöva vänta..? Tar det över tre veckor att skicka ett paket från USA? Det tror jag inte. Det tog 1,5 vecka för mig att få paket från en hemsida jag beställde ifrån förut. Jag håller på att bli tokig ...! 1600 kronor åt helvete. Om jag inte får den snart ska jag visa vem hon är så att alla vet att man inte ska handla från denna människa! USCH! Säger jag bara!!


2011-10-24

Hello Humans ^,..,^
I dag var jag hos farmor och hälsade på. Det var supermysigt. Farmor är så snäll så! Jag fick låna hennes symaskin och snart är jag klar med min tröja som jag troligen ska ha på Halloween om inte min korsett hinner komma dvs. Det som ska fixas är skinnsnöret som ska gå som ett skosnöre där öppningen är + att jag ska sätta fast 5 stycken öljetter där snöret ska gå igenom. Jag ska försöka ta mig till Farsta i morgon och gå till Panduro och handla det som saknas! Än så länge tycker jag att tröjan ser bra ut men jag skulle gärna vilja ha broderiet som sitter på >_< Men sådant kan tyvärr inte jag så det får väl bli någon annan gång XD
Såhär ser tröjan ut just nu. Det Kommer bättre bild senare!

2011-10-22

Hello humans ^,..,^
Jag såg Fright Night 3D här om dagen, den var faktiskt väldigt bra. Jag undrade dock hur de skulle göra 3D effekterna eftersom den i stort sett bara handlar om en kille och hans granne. Men oj vad man kan ha fel. Den var faktiskt fruktansvärt bra gjord i 3D, dock slår den inte Avatar men massor av saker flög ut genom bilden xp
Handlingen var inte riktigt som originalet, och i stället för att Vincent var en gammal gubbe så var han en man. Så det kändes lite konstigt till en början. Men den var helt klart bättre än förväntat. GO WATCH IT!

2011-10-22

Oh dear
Hittade nyss den perfekta catsuiten för mig <3 Den är precis så som jag vill ha den!
Jag vill dock ha den i svart<3 Och det kan man välja till och med :) Men ska det vara äkta latex och sådär snyggt..... så kostar det självklart multum... 2500kr för den, typiskt >_>

2011-10-20

Någon dag ska jag beställa ett par såna här linser x) Önskar dock att kanten inte var så svart.. >_<

2011-10-14

Hello humans ^^
Ska alldeles strax träna och titta på skärgårdsdoktorn.
Men innan jag gick iväg hittade jag denna video ^^
http://www.youtube.com/watch?v=yG8CUHGb1Y4&feature=player_embedded
Helt klart värt att kolla :D
over and out

2011-10-11

Hello humans ^,..,^
I morgon är det min födelsedag. Noes ;__; Jag vill inte bli äldre!
Min födelsedag kommer att firas den 29 oktober med ett Halloween party där folk får klä ut sig :) Bästa förklädnad kommer att vinna ett pris. Den person som får mest poäng i tävlingarna kommer också att få ett pris! Ska försöka göra festen så bra som möjligt och jag hoppas att folk kommer att gilla den.
Har ni bestämt vad ni ska vara till Halloween än?
Sedan förra året bestämde jag mig för att vara Selene i Underworld. Beställde en korsett för 6 månader sedan som jag ska ha. Tyvärr så har jag fått vänta i 6 månader på den men nu ska den tydligen vara på väg. Jag har lagt ned otroligt mycket tid på min outfit för Halloween så jag hoppas att i gör det med ;) Ni behöver inte känna er tvugna att köpa något utan det räcker med at göra något lätt själv.
-Selene I Underworld-
Ja det är såhär jag ska försöka se ut till Halloween iaf!
Jag har börjat med tröjan som Selene har och den behöver bara sys och sedan är den helt klar i stort sett :)!


I dag var jag på en arbetsintervju på en skola som heter Futuraskolan. Det är en internationell skola och har jag tur kanske jag kan få börja jobba där som lokalvårare. Jag kommer även få hjälpa till med barnen hihi :)
Over and out

Silver Outfit

Har en silver outfit på g 8D
Silverfärgad topp
Silverfärgad kjol
Skulle vilja ha dessa goggles xD Det skulle matcha med mina silver/svarta cyberlox!

En docka

Blev kär i henne! Gud vad fina ögon ^^ Jag har länge velat ha en sådan här docka!
http://pullipstyle.com/pullipstyle/product_info.php?cPath=21_28&products_id=29

FINISHED

Nu är min blogg ÄNTLIGEN klar!
Jag kanske ändrar några saker senare ifall jag inte blir nöjd men nu fungerar allt som det ska iaf 8D *Happyface*
Detta är en wallpaper jag gjorde till min lillebror ^-^

RSS 2.0