2011-11-19

Hello ^.-
Jag har nu börjat jobba på Futuraskolan på Gärdet. Det känns bra att man äntligen har fått ett jobb även fast jag egentligen vill bli ordningsvakt.
Hur som helst så har jag tittat på vintyerjackor.. för det är VERKLIGEN något som jag behöver just nu >_<
Denna jacka fastnade jag för, det är äkta läder. Vill väldigt gärna ha en kappa som är lång så jag slipper frysa så mycket x)
Den kostar 2400 kr. Tycker inte att priset var så farligt eftersom det var äkta. Jag har skrivit till säljaren för att fråga om det är något innerfoder eller liknande så jag vet om jag kan ha den på vintern.

Jag har även kollat på en till grej, nämligen en catsuit som jag trånat efter så länge. Snart är det dags för mig att köpa den, orkar knappt vänta <3 Catsuit är ingen grej jag behöver, det är något jag vill ha ;) Men någon gång ska man ju få unna sig något bara för att man vill ha det!

2011-11-14

Deathdealer



2011-11-14

Black Water

Svetten rann ned från min panna. Mina ögon var blodsprängda av ansträngning efter att ha sprungit i timmar. Jag orkade inte så mycket mer men jag hade bestämt mig, jag får inte ge vika. Han var ute efter mig och till slut skulle han få tag i mig om jag bara gav med mig. Då skulle de vara för sent. Jag skulle vila på botten av det svarta vattnet, jag skulle vara i hans våld. Enbart en väntan på att dö, en plågsam död skulle existera.
Smärtan i mitt bröst pulserade inuti min kropp. Jag visste inte hur länge jag hade sprungit, upprepande gånger försökte jag intala mig att de bara var en dröm, men jag insåg snart att de inte var det.
Jag såg mig omkring efter hjälp, men sakta gick det upp för mig att det inte fanns något annat som existerade än döda träd och mörker och åter mörker. Bara död och den skrämmande känslan av att dränkas i det svarta vattnet fanns där. Svart som olja och tung som bly, själar som flyter omkring för att finna sin döda kropp att förenas med. Alla dessa själar letade förgäves, det var en evig väntan på något som de visste inte skulle komma.
Tomhet, hat och ondska ven från dem kala träden.

Det var kallt ute och kylan bet mig i kinderna, marken jag sprang på var full med rosentaggar och blodet rann från mina bara fötter. De sved från såren som taggarna bildat och för varje steg jag tog gjorde det ondare. Träden hade slagit mig med sina hårda vassa grenar. Stora rispor gick längs med mina ben, blodet sipprade sakta ut från de stora såren. Jag visste inte hur länge jag skulle orka springa. Jag hade förlorat mycket blod och jag började känna mig yr i huvudet, bara en liten stund behövde jag vila, bara en liten kort stund. Då skulle allt bli bra, jag skulle vakna hur den hemska drömmen och aldrig mer behöva känna denna hemska känsla igen. Försiktigt lutade jag mig mot ett träd och sjönk ner på marken och slöt ögonen.
Hela min kropp pustade ut, de kändes som om jag aldrig hade vilat någonsin förut. Men till min förtvivlan började såren göra ännu mera ont. Eftersom jag inte sprang längre hade kroppen börjat koncentrera sig på dem delar jag blödde på. Jag försökte koppla bort de onda och drömma mig bort, efter många försök kände jag hur alla delar i min kropp sakta började domna bort.
Jag vaknar till med ett ryck, en kall hand tar tag om min vrist. Jag slår upp ögonen och ser hur jag dras närmare vattnet, jag försöker kämpa och komma loss från det hårda greppet. Men de är meningslöst, jag har ingen chans längre, jag kommer att dö.
Han drog mig ned under vattnet och jag kände hur det tjocka svarta vattnet sipprade in genom min mun för att sedan rinna ned genom min strupe för att täcka igen mina lungor. Jag kunde inte andas längre, ytan fanns inte längre, jag var djupt nere under vattnet, den sista gnutta ljus jag såg tonade sakta bort framför mina ögon. Min förmåga att tänka hade slutat fungera, hjärnan hade inget syre längre. Jag var tvungen att komma upp, med mina sista krafter försökte jag komma loss, men de var meningslöst. Mina ögon stängdes och jag kände hur min själ försvann ur min kropp…

Skriven av mig: Jasmine

(©)



2011-11-14

I JUST FELL IN LOVE <3

2011-11-12

Hello ^,..,^
Hej alla! Nu är det dags igen!
Låt mig presentera Vampires vs Lycans: Evolution
Detta är en uppföljare till festen jag hade förra året :)
INTRÄDE: 50kr
Det är valfritt att betala! Vill du ha mat betalar du, vill du inte ha mat låter du bli :)
Betalningen sker till mitt konto senast 1 februari, det går inte att betala senare! Ni som har tackat ja får ett mail av mig med kontouppgifter.
Maten som kommer att serveras är sushi.
Dresscode: Vampyr eller Lycan. (vill gärna ha mer lycans än jag hade förra året ;D) Behöver ni hjälp med kläder läs detta inlägg http://sookie.webblogg.se/2011/november/2011-11-08-3.html
Jag kommer att lägga till lite fler länkar senare ^^
Låt mig presentera Vampires vs Lycans: Evolution
Detta är en uppföljare till festen jag hade förra året då vi tittade på Underworld 1 och 2. Denna gång ska vi se den tredje filmen och helt enkelt se fram emot Underworld Awakening som kommer 7 mars 2012!
INTRÄDE: 50kr
Det är valfritt att betala! Vill du ha mat betalar du 50kr till mig, vill du inte ha mat låter du helt enkelt bli.
Betalningen sker till mitt konto senast den 1 februari, det går inte att betala senare! Ni som tackat ja får ett mail av mig med kontouppgifter.
Maten som kommer att serveras är sushi.
DRESSCODE:
Som vanligt är det dresscode, denna gång Vampyr eller Lycan. Jag vill väldigt gärna ha mer lycans denan gång ;)
http://sookie.webblogg.se/2011/november/2011-11-08-3.html Här finns lite info om kläderna.
Det kommer som vanligt bli lekar och vinnaren får ett pris. Även bästa utklädnad får ett pris :D

De kläder som finns i Underworld är detta:
Deathdealer female:
  • Korsett: (Funkar med vanlig korsett, underbust, cincher också ofc) Ni behöver inte köpa kläder, ni kan tex ta det ni har hemma eller helt enkelt sy. Här är en till sida som säljer korsetter, underbust och cincher: 
    http://ingelita.se/list_varugrupp.asp?t=Korsetter&varugrupp=210&lang=sv
  • Catsuit: Eftersom catsuit är något som är relativt svårt att få tag på i Sverige finns dte andra alternativ. Tex ebay. Men är ni inte ute efter en hel catsuit rekomenderar jag att köpa lack leggings på gina tricot, bikbok eller liknande samt en svart tröja.
  • Boots: Ta helt enkelt vilka boots som helst :)
  • Skinnkappa: Skinkappor är rätt dyrt, iaf när man ska ha en äkta, den finns även i fake. Men det går också bra med vilken svart kappa som helst.
  • Fangs: Fangs finns ju egentligen på de flesta butiker som säljer maskeradkläder. De tänderna man kan köpa på buttericks fungerar utmärkt! Jag rekomenderar dessa för de är små och mer vampyrliknande.
Deathdealer male
  • Svarta byxor: Ta vilka byxor som helst, bara de är svarta. Rekomenderar skinn eller läder men jeans går också bra!
  • Svart tröja: Ta en svart tröja.
  • Skinnkappa: Skinkappor är rätt dyrt, iaf när man ska ha en äkta, den finns även i fake. Men det går också bra med vilken svart kappa som helst.
  • Fangs: Fangs finns ju egentligen på de flesta butiker som säljer maskeradkläder. De tänderna man kan köpa på buttericks fungerar utmärkt! Jag rekomenderar dessa för de är små och mer vampyrliknande.
Lycan:
Tryck på namnen så visas det bilder som kan vara till din hjälp!
Hoppas detta hjälpte lite :)

2011-11-11

Hello humans ^,..,^
I dag var jag inne i stan med Alex, han följde med mig till hifiklubben och jag köpte en 3,5 mm till RCA kabel. ÄNTLIGEN fungerar mina högtalare som de ska, trodde att jag skulle bli galen nästan XD Alex har hjälpt mig massor med högtalare och det är jag oerhört tacksam för! Även Fredrik och Jimmy hjälpte mig via tekle, så tack till er med :D <3
Mina underbara högtalare!<3
Min underbara förstärkare!<3
Såhär happy är jag nu :D hihi!

2011-11-09

Erzsébet Báthory
(Elizabeth Báthory)
De flesta som känner mig vet att jag älskar vampyrer men det är väldigt många som inte vet exakt var ifrån vampyrer kommer. Den som gav upphov till vampyrer är Vlad Dracul (även känd som Greve Dacula), han var en väldigt ond och grym man som levde omkring 1431 till 1476, men det finns även en till person som satte skräck i människor, nämligen Elizabeth Báthory!
Elizabeth var en ungersk grevinna som föddes 7 augusti 1560. Hennes familj var mycket välkänd eftersom de hade försvarat Ungern mot det osmanska kriget.
Elizabeth var mycket uppskattad för sitt vackra utseende både som barn och vuxen och hon var väldigt mån om sitt utseende. Hon gifte sig med den 10 år äldre Ferenc Nádasdy 1575 hon födde samanlagt 6 barn. När Elizabeth blev äldre såg hon hur hennes hy hade blivit skrumpen och rynkig, hon kände sig ful och gammal. Men dag när Elizabeth blev kammad av sin tjänare råkade den kvinnliga tjänaren riva henne med borsten. Elizabeth blev rasande och slog till tjänaren med ett så hårt slag att hon började blöda, blodet hamnade sedan på Elizabeths hand och när hon torkade bort blodet tyckte hon att huden blivit lenare och finare. Eftersom endast en droppe hade gjrt hennes hy så fin och len, vad skulle då hända om hela hennes kropp blev badad i blod? Elizabeth påstod att jungfrublod var det enda blodet hon fick använda för det var renast, hon tog dock inte blod från män då de var "skapta" till guds avbildning. Elizabeth fick hjälp av tre tjänare som förde jungfrur till henne, de blev lurade dit för att de trodde att de skulle få arbete.
År 1604 dog hennes make, detta gjorde att blodbaden ökade. Flickorna fick svälta och blev torterade för att bli möra innan det sista steget i rutualen kunde fullbordas. Det fördes in långa spikar i deras kropar för att tömma de på blod och för att sedan rinna ned genom ett hål ned i Elizabeths bad!
Den 30 december 1610 anlände soldater till slottet, en av flickorna hade lyckats rymma och kallat på hjälp. De hittade samanlagt 612 kvinnokroppar och i hennes "tortyrkammare" fanns det kvinnor kvar som fortfarande levde med utskurna hål på kroppen och lemmar som fattades. Elizabeth hade även dokumenterat i sin dagbok om alla sina offer.
Alla inblanade förutom Elizabeth och två av hennes medhjälpare halshöggs och deras lik brändes direkt efter avrättningen. De två tjänare som klarade sig undan hallshuggningen fick dock ett värre straff, de fick sina fingrar avhuggna och sedan begravdes de levande. Eftersom Elizabeth var adel kunde hon inte dömmas till avrättning, i stället blev hon inmurad i sin egen tortyrkammare och med endast ett litet hål för mat och vatten.
År 1614 dog Elizabeth och allt material hemlighetstämplades för att bevara hennes rykte.
Om ni vill veta mer om Elizabeth så finns det filmer om henne:
The Countess, 2009, med Julie Delpy i rollen som Bathory. Regi av Julie Delpy
Bathory, 2008, med Anna Friel i rollen som Bathory. Regi av Juraj Jakubisko
Stay Alive, 2006, med Maria Kalinina i rollen som Bathory. Regi av William Brent Bell
Hoppas ni tyckte att detta var intressant. Det tycker i alla fall jag! :)
Over and out
Erzsébet Báthory
(Elizabeth Báthory)

De flesta som känner mig vet att jag älskar vampyrer men det är väldigt många som inte vet exakt var ifrån vampyrer kommer. Den som gav upphov till vampyrer var Vlad Dracul (även känd som Greve Dacula), han var en väldigt ond och grym man som levde omkring 1431 till 1476, men det finns även en till person som satte skräck i människor, nämligen Elizabeth Báthory!
Elizabeth var en ungersk grevinna som föddes 7 augusti 1560. Hennes familj var mycket välkänd eftersom de hade försvarat Ungern mot det osmanska kriget.
Elizabeth var mycket uppskattad för sitt vackra utseende både som barn och vuxen och hon var väldigt mån om sitt utseende. Hon gifte sig med den 10 år äldre Ferenc Nádasdy 1575 och hon födde samanlagt 6 barn. När Elizabeth blev äldre såg hon hur hennes hy hade blivit skrumpen och rynkig, hon kände sig ful och gammal. Men en dag när Elizabeth blev kammad av sin tjänare råkade den kvinnliga tjänaren riva henne med borsten. Elizabeth blev rasande och slog till tjänaren med ett så hårt slag att hon började blöda, blodet hamnade sedan på Elizabeths hand och när hon torkade bort blodet tyckte hon att huden blivit lenare och finare. Eftersom endast en droppe hade gjort hennes hy så fin och len, vad skulle då hända om hela hennes kropp blev badad i blod? Elizabeth påstod att jungfrublod var det enda blodet hon fick använda för det var renast, hon tog dock inte blod från män då de var "skapta" till guds avbildning. Elizabeth fick hjälp av tre tjänare som förde jungfrur till henne, de blev lurade dit för att de trodde att de skulle få arbete.
År 1604 dog hennes make, detta gjorde att blodbaden ökade. Flickorna fick svälta och blev torterade för att bli möra innan det sista steget i ritualen kunde fullbordas. Det fördes in långa spikar i deras kropar för att tömma de på blod och för att sedan rinna ned genom ett hål ned i Elizabeths bad!
Den 30 december 1610 anlände soldater till slottet, en av flickorna hade lyckats rymma och kallat på hjälp. De hittade samanlagt 612 kvinnokroppar och i hennes "tortyrkammare" fanns det kvinnor kvar som fortfarande levde med utskurna hål på kroppen och lemmar som fattades. Elizabeth hade även dokumenterat i sin dagbok om alla sina offer.
Alla inblanade förutom Elizabeth och två av hennes medhjälpare halshöggs och deras lik brändes direkt efter avrättningen. De två tjänare som klarade sig undan hallshuggningen fick dock ett värre straff, de fick sina fingrar avhuggna och sedan begravdes de levande. Eftersom Elizabeth var adel kunde hon inte dömmas till avrättning, i stället blev hon inmurad i sin egen tortyrkammare och med endast ett litet hål för mat och vatten.
År 1614 dog Elizabeth och allt material hemlighetstämplades för att bevara hennes rykte.
Om ni vill veta mer om Elizabeth så finns det filmer om henne:
  • The Countess, 2009, med Julie Delpy i rollen som Bathory. Regi av Julie Delpy
  • Bathory, 2008, med Anna Friel i rollen som Bathory. Regi av Juraj Jakubisko
  • Stay Alive, 2006, med Maria Kalinina i rollen som Bathory. Regi av William Brent Bell
Hoppas ni tyckte att detta var intressant. Det tycker i alla fall jag! :)
Over and out
(Info tagen från wikipedia och mitt eget minne XD)

2011-11-08

Jag vill men samtidigt törs jag inte.

Förra året hade jag en fest hemma hos mig som hette Vampires vs Lycans. Den var väldigt lyckad och vi hade lekar och vi kollade även på Underworld 1 och Underworld 2. Jag vill väldigt gärna göra en tvåa på denna fest, alltså Vampires vs Lycans: Evolution eller något ^-^
MEN det är ett stort MEN i detta,  jag har bjudit på mat eller haft listor att skriva upp sig på när jag har haft fest för att hålla koll på vilka som kommer och hur många som ska äta. Detta system har funkat URDÅLIGT, folk har sagt att de ska komma men de kommer inte bryr mig egentligen inte förutom att det kostat pengar för mig att köpa mat osv det har ju gjort att jag har stått som förlorare efter mina fester eftersom jag har fått betala för andra som inte kommit! Har därför beslutat att OM denna fest blir av så kommer jag att inte bjuda på något alls. Ni får ta med er allt det som ni vill ha själva och där med behöver jag inte tänka ett dugg på hur många som faktiskt kommer, eller om man är smart så äter man innan helt enkelt!
OM någon annan person känner sig manad att ta det som en uppgift att se till att alla tar med sig en del av mat/dryck osv så är det ok! Men ska jag säga vad jag tror så kommer det inte att fungera eftersom vissa kanske inte kommer eller av någon anledning inte köpt med sig sin del så spricker ju den planen och då saknas det ju. Men som sagt det bästa är väl egentligen att alla äter innan! Det finns ju ett alternativ till man kan göra, låta folk ta med sig kall mat! Tex: Sushi, potatissallad, rostbiff osv. Då behövs ingen mat värmas, det är bara sätta sig ned och käka helt enkelt!
Någon som är intresserad? Biopremiären för Underworld Awakening är den 12 mars nästa år så jag skulle kunna tänka mig att ha festen innan den släpps på bio. Kanske i januari eller senare?
Vill väldigt gärna ha svar om ni tycker detta låter som en bra idé :) För i sådana fall så kör vi!

Ni som har gått på mina fester förut vet att det alltid är dresscode, jag gissar att ni redan vet vad dresscode kommer att vara denna gång. Ja ni gissade rätt, Vampyr eller Lycan!
Jag skulle väldigt väldigt gärna se mera Lycans denna gång eftersom det bara var två lycans förra gången och det var massor med vampyrer xp Jag ska försöka dela upp detta på något sätt så att det blir jämt. Är dte så att ni behöver hjälp att klä ut er är det bara fråga mig, jag har alltid idér och jag har två stycken catsuits.. en i lack och en i pvc ifall om ni är intresserade av att låna om ni ska vara deathdealer.
De kläder som finns i Underworld är detta:
Deathdealer female:
Deathdealer male
Lycan:
  • Lycans har inga speciella kläder vad jag märkt men däremot kan man satsa mer på fangs osv. Kappa eller skinn och läderkläder är en bra ide också!
Jag hoppas att ni tycker att detta låter kul och att ni vill vara med.
over and out.

2011-11-08

Hittat sjukt snygga tapeter som jag vill ha till mitt rum. Mina väggar ser verkligen hemska ut. Jag önskar att jag kunde köpa dessa nu men det har jag verkligen inte råd med >_>
Just nu så är det en massa fyrkanter målade på min vägg. Så snyggt... NOT!
Såhär ser tapeten ut iaf som jag vill ha!
Den kommer att passa mitt rum perfekt :)
Sjukt ballt eller hur? :D

2011-11-08

Min nästan klara Selene outfit! Vänta bara tills jag har en LATEX CATSUIT <3

RSS 2.0